ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άντε Τόμιτς έδωσε την πρώτη μαγική ασίστ με τη φανέλα της Μπανταλόνα

Ο Άντε Τόμιτς έδωσε την πρώτη μαγική ασίστ με τη φανέλα της Μπανταλόνα

Με το "καλημέρα" ο Άντε Τόμιτς έδειξε τι μπορεί να κάνει με τη φανέλα της Μπανταλόνα, δίνοντας μαγική ασίστ στον Πάου Ρίμπας, στο φιλικό με τη Βαλένθια.

Η Μπανταλόνα ηττήθηκε από τη Βαλένθια σε φιλικό παιχνίδι που έγινε επί ισπανικού εδάφους, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά τους. Απ' όσους (νέους και παλιούς για τις ομάδες) βρέθηκαν στο παρκέ πάντως, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Άντε Τόμιτς.

Ο πολύπειρος σέντερ, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, έδειξε με το "καλημέρα" πόσο επιδραστικός μπορεί να είναι στο παιχνίδι της νέας ομάδας του. Δεν χρειάστηκε να γεμίσει την στατιστική του, ή να σκοράρει κατά ριπάς. Μία ασίστ έφτανε για να καταδείξει πόσο εύκολα μπορεί να "απλώσει" το επιθετικό παιχνίδι της Μπανταλόνα και να της προσδώσει την ομορφιά του... απρόβλεπτου.

Δίχως να αγχωθεί από το double team που του έγινε στο low post, είδε με την άκρη του ματιού του τον Πάου Ρίμπας να κόβει στο καλάθι και του έδωσε την ασίστ με έναν... μαγικό τρόπο.

Απολαύστε το πρώτο highlight του Άντε Τόμιτς με τη φανέλα της Μπανταλόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ