ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο επέλεξε τη Μούρθια

Dominican's Alex Antetokounmpo #24 in action against Sierra Canyon during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 18, 2020, in Springfield, MA. (AP Photo/Gregory Payan)
Dominican's Alex Antetokounmpo #24 in action against Sierra Canyon during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 18, 2020, in Springfield, MA. (AP Photo/Gregory Payan) AP

Στη Liga Endesa με τη φανέλα της Μούρθια θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020/21 ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, που επέλεξε το ισπανικό πρωτάθλημα με στόχο να φτάσει και αυτός στο ΝΒΑ.

Στη Μούρθια θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός περιφερειακός αποφάσισε να προσπεράσει την προοπτική του NCAA για να δοκιμαστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με την ισπανική ομάδα να του προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Liga Endesa και να προετοιμαστεί σε αυτή με στόχο να γίνει ο τέταρτος αδελφός της οικογένειας που θα παίξει στο ΝΒΑ.

Ο 19χρονος ύψους 1μ.96 Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram , η ομάδα έκανε το ίδιο στο Twitter και πλέον ο Αλέξανδρος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στα παρκέ, το πρώτο της καριέρας του ως επαγγελματίας. Ενδιαφέρον για εκείνον είχαν δείξει πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η λιθουανική Ρίτας, αλλά και κάποιες ελληνικές, ωστόσο η προοπτική της Ισπανίας ήταν σαφώς καλύτερη με τη Μούρθια να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ