ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντι Αντζελο Ράσελ και Τζο Χάρις είδαν από κοντά τη Ρεάλ

Ντι Αντζελο Ράσελ και Τζο Χάρις είδαν από κοντά τη Ρεάλ
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ντι Αντζελο Ράσελ και Τζο Χάρις βρίσκονται στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League, αλλά την ίδια ώρα δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μπάσκετ.

Με άνετη νίκη επί της Μανρέσα άρχισε η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή της πορεία στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Μαδριλένοι έκαναν το 1-0 με 98-75 , με τους Λούκα Ντόντσιτς και Σαλάχ Μέζρι να βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την πρώην ομάδα τους από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο NBA.

Δεν ήταν, όμως, οι μοναδικοί NBAers στο γήπεδο, καθώς οι Ντι Αντζελο Χάρις και Τζο Χάρις των Μπρούκλιν Νετς είδαν επίσης από κοντά τη νίκη της Ρεάλ. Ο Τζο Χάρις, σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της Liga Endesa, εξήγησε πως βρίσκονται στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League και πως ο Πάμπλο Πριτζιόνι τους κάλεσε να δουν το ματς της Ρεάλ.

Όσο για το παιχνίδι, είπε: "Αγαπώ το μπάσκετ, παρακολουθώ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, άρα είναι ωραίο που το βλέπω από και από κοντά μία φορά".

Ο Ντι Αντζελο Ράσελ από τη μεριά του στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ρεάλ, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

(AP Photo/Mary Altaffer)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ