ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο τριετές συμβόλαιο σε Ντούμπλεβιτς η Βαλένθια!

Νέο τριετές συμβόλαιο σε Ντούμπλεβιτς η Βαλένθια!

Η Βαλένθια ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του - MVP των τελικών του Ισπανικού πρωταθλήματος - Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς μέχρι το 2020.

Το είπε και το έκανε ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς! Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ/σέντερ είχε ξεκαθαρίσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με την Βαλένθια ότι θέλει να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος, ο Ντούμπλεβιτς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Βαλένθια, το οποίο εκτός απροόπτου θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2020! Σε περίπτωση, δε, που ο Ντούμπλιεβιτς ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, τότε θα συμπληρώσει 8 χρόνια στην ομάδα!

Την φετινή σεζόν ο Ντούμπλεβιτς είχε 12.8 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο στο Ισπανικό πρωτάθλημα και 11.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο στο EuroCup, βιώνοντας μία εξαιρετική σεζόν. Μία σεζόν που ολοκληρώθηκε ιδανικά για αυτόν, αφού οδήγησε την Βαλένθια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε βάρος της Ρεάλ και αναδείχθηκε MVP των τελικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ