ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο "όχι" του Τζάκσον στη Μπαρτσελόνα

Νέο "όχι" του Τζάκσον στη Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Άαρον Τζάκσον απέρριψε και δεύτερη πρόταση που του κατέθεσε η Μπαρτσελόνα. Στο "παιχνίδι" πλέον και μία κινεζική ομάδα, αλλά και δύο ομάδες από το ΝΒΑ.

Ο Άαρον Τζάκσον συνεχίζει να κοιτάζει προς την πλευρά του ΝΒΑ, απορρίπτοντας προς το παρόν προτάσεις που δεν τον ενδιαφέρουν. Προτάσεις δηλαδή όπως αυτή της Μπαρτσελόνα, την οποία απέρριψε ο Αμερικανός. Αυτό ήταν το δεύτερο "όχι" του Τζάκσον στους Καταλανούς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ έχει στα χέρια του προτάσεις από την Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίες είναι καλύτερες οικονομικά από την τελευταία που του κατέθεσε η Μπαρτσελόνα.

Στην συνέχεια ωστόσο είναι που δίνεται το νέο στοιχείο στην περίπτωσή του. Κι αυτό γιατί ο Τζάκσον φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 2.2 εκατ. δολαρίων για συμβόλαιο ενός χρόνου από την κινεζική ομάδα Μπεϊτζίν Ντακς, ενώ έχουν εμφανιστεί πλέον στο προσκήνιο και δύο ομάδες του ΝΒΑ οι οποίες του έχουν ζητήσει να περάσει από συνέντευξη.

Όπως και να έχει, ο Τζάκσον φαίνεται ότι παραμένει περιζήτητος, κάτι που του δίνει την πολυτέλεια να "ζυγίζει" με ψυχραιμία τις επιλογές του. Μένει να φανεί τώρα πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του και - φυσικά - σε ποια ομάδα θα υπογράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ