ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέντοβιτς: "Θα μείνω στη Μάλαγα"

Νέντοβιτς: "Θα μείνω στη Μάλαγα"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι παρά τα όσα ακούγονται αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα και την επόμενη σεζόν. Λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βίωσε μία τρομερή σεζόν φέτος με τη Μάλαγα, με την οποία μάλιστα εξασφάλισε την παρουσία στην EuroLeague της επόμενης σεζόν χάρη στην κατάκτηση του EuroCup. Με όλη την Ευρώπη λοιπόν να φέρεται να έχει πέσει στα πόδια του - με πρώτη την ΤΣΣΚΑ - ο Σέρβος γκαρντ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει ομάδα το καλοκαίρι.

" Έχω συμφωνήσει να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Μάλαγα" δήλωσε σε Ισπανούς δημοσιογράφους μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ στα ημιτελικά του Ισπανικού Πρωταθλήματος ο Σέρβος, συμπληρώνοντας στην συνέχεια πως " είμαι ευτυχισμένος εδώ και απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ".

Ο Νέντοβιτς βρίσκεται στη Μάλαγα από το 2015. Την φετινή σεζόν είχε 13.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 42.4% στα τρίποντα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ στο EuroCup είχε 9.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ