ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναβάρο: "Δεν έγινε συνάντηση για να φύγει ο Μπαρτζώκας"

Ναβάρο: "Δεν έγινε συνάντηση για να φύγει ο Μπαρτζώκας"

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα διέψευσαν κατηγορηματικά ένα tweet που έκανε λόγο για συνάντηση κορυφής στα αποδυτήρια του "Παλάου Μπλαουγκράνα" με σκοπό την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πολύ ευχάριστη. Το αντιλαμβάνεται ο καθένας στη Βαρκελώνη. Οι συνεχόμενες ήττες, οι κακές εμφανίσεις και η διαφαινόμενη απουσία από τα playoffs της EuroLeague έχουν φέρει αρκετά σύννεφα πάνω από το "Παλάου Μπλαουγκράνα", με την κατάσταση να... ξεφεύγει το βράδυ της Δευτέρας. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε με "τιτίβισμά" του ο David Pick, δημοσιογράφος από το Ισραήλ.

" Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε συνάντηση με τους παίκτες σήμερα (σ.σ.: τη Δευτέρα) και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπάρξει αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ναβάρο: "Δεν έγινε συνάντηση για να φύγει ο Μπαρτζώκας"

Η κατηγορηματική άρνηση των γραφόμενών του δεν άργησε να γίνει. Από τους ίδιους τους παίκτες. Στο περιθώριο της Media Day των "μπλαουγκράνα" εν όψει του Copa del Rey, μίλησαν για το γεγονός διαψεύδοντας όσα αναφέρθηκαν. Πρώτος και καλύτερος ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος ανέφερε ότι " προσωπικά δεν ήμουν σε αυτή τη σύσκεψη, κι απ ότι ρώτησα κάποια από τα παιδιά, ούτε αυτά πήγαν. Οπότε δεν ξέρω πότε έγινε ακριβώς αυτή η συνάντηση", για να εξηγήσει πως " είναι μια λανθασμένη πληροφορία, την οποία δεν χρειάζεται να συζητάμε πολύ ακόμα γιατί δεν βοηθά την κατάσταση. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα απ ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες, κι όλο αυτό μας κάνει κακό".

Από την πλευρά του, ο Άντε Τόμιτς εμφανίστηκε πιο εκνευρισμένος, λέγοντας πως " όλα αυτά είναι αηδίες. Δεν αξίζει να διαβάζετε αυτόν τον τύπο. Είναι ηλίθιο αυτό που έγραψε". Στο πλευρό του προπονητή του τάχθηκε κι ο Στράτος Περπέρογλου, δηλώνοντας πως " είμαστε ενωμένοι, έχουμε προβλήματα, αλλά τα προσπερνάμε όλοι μαζί. Η χρονιά ως τώρα δεν είναι καλή για εμάς, έχουμε περισσότερη πίεση", για να προσθέσει στα λεγόμενά του πως " προσωπικά δεν προσκλήθηκα σε αυτό τη συνάντηση, αν με ρωτάτε. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου, κι ουδείς γνωρίζει τι συνέβη".

Κάπως έτσι, έληξε ο συναγερμός για το θέμα που πήγε να προκύψει από το πουθενά με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός πως ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" παραμένει σε δύσκολη θέση, βλέποντας το Copa del Rey ως μια καλή ευκαιρία να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας του. Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίζει στον προημιτελικό του Copa del Rey την Ουνικάχα Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ