ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP (και) στη Liga Endesa ο Γιουλ

MVP (και) στη Liga Endesa ο Γιουλ

Τρεις ημέρες μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της EuroLeague, ο Σέρχιο Γιουλ έκανε δική του μία ακόμη ατομική διάκριση, ως ο MVP της Liga Endesa.

Πολυτιμότερος παίκτης της Liga Endesa αναδείχθηκε -σε ειδική τελετή που έγινε την Τρίτη (23/5)- ο Σέρχιο Γιουλ, ως ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ηγέτης της "Βασίλισας" είχε 16.1 πόντους, 5.3 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη regular season, αποτελώντας τον βασικό λόγο που η ομάδα του κατέκτησε την κορυφή στην κανονική διάρκεια. Κι ως πρώτη θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου εντός των συνόρων. Η ανάδειξή του σε MVP της Liga Endesa, ήρθε τρεις μόλις ημέρες μετά την αντίστοιχη ατομική διάκριση στην EuroLeague .

Στην Κωνσταντινούπολη βέβαια, δεν κατάφερε να το χαρεί όσο ήθελε, λόγω της ήττας στον ημιτελικό από τη Φενέρμπαχτσε. Στη διάρκεια της απονομής του ατομικού βραβείου, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το ΝΒΑ, τονίζοντας πως " πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: είμαι ευτυχισμένος εδώ". Όσο για τον Αντρές Νοτσιόνι που σε ένα περίπου μήνα θα γράψει τον επίλογο της τεράστιας καριέρας του; " Είναι ένας παίκτης που πάντα θες στην ομάδα σου", εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ