ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Θεωρώ τρελό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της ACB"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στις "Μουσικές Αγάπης" της 24 Media και ξεκαθάρισε ότι φοβάται να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ μετά την έξαρση του κορονοϊού.

Ο κόσμος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ λόγω του κορονοϊού. Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν αποτελεί εξαίρεση, ξεκαθαρίζοντας ότι όπως είναι τώρα τα πράγματα φοβάται να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ.

Μιλώντας στο μεγάλο φιλανθρωπικό μουσικό challenge The Unplagued Concertαπό την 24MEDIAσε συνεργασία με την Follow Me Now με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών, ο σέντερ της Γκραν Κανάρια στάθηκε στους κινδύνους μία τέτοιας απόφασης.

Με την ACB να σκέφτεται τη διεξαγωγή ενός Final-12 για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα , με όλες τις ομάδες να μαζεύονται σε ένα μέρος, ο Έλληνας σέντερ θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπορούσης δήλωσε: " H ACB θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά εγώ το θεωρώ τρελό. Έπρεπε να γυρίσουμε και να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί είναι επικίνδυνο για όλο τον κόσμο.

Προσωπικά με φοβίζει και θεωρώ ότι είναι ρίσκο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε πώς να προφυλαχτούμε, όλος ο πλανήτης πήρε μέτρα, όλος ο κόσμος έχει υποστεί οικονομική ζημιά και ψάχνουμε να δούμε πώς θα ορθοποδήσουμε. Πρώτα πρέπει να ξεκινήσουν άλλα.

Οι Ισπανοί μας δίνουν τα εύσημα λέγοντας ότι τα έχουμε καταφέρει περίφημα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι δεν πήγε καλά. Έγινε αυτό το κακό και πρέπει να δούμε πώς θα προφυλαχθούμε".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση, καθώς και όλα όσα έγιναν στις "Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert":

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ