ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπούργος-Ρεάλ 87-83: Ο Ταβάρες δεν φόβισε τον ΜακΦάντεν

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη δεύτερη νίκη της στην τελική φάση της Liga Endesa σημείωσε η Μπούργος καθώς επικράτησε με 87-83 της Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας την έκπληξη στο δεύτερο γκρουπ.

Ο Ταβάρες έκανε νταμπλ-νταμπλ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Γιουλ και Καμπάτσο σημείωσε από 13 πόντους αλλά δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επικράτηση αφού η Μπούργος αποδείχτηκε πολύ σκληρή, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη ομάδα με δύο νίκες στο γκρουπ.

H Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με διψήφια διαφορά (12-2) στο 3' με τρίποντο του Καμπάτσο. Η συνέχεια όμως, δεν ήταν ανάλογη καθώς η Μπούργος όχι μόνο μείωσε αλλά έβαλε πολύ δύσκολα στους παίκτες του Λάσο, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με κορυφαίο τον Θαντ ΜακΦάντεν (18 πόντους) -που ήταν ψύχραιμος και στις κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα- η Μπούργος είχε το προβάδισμα και αντέδρασε σωστά όταν η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να αντεπιτεθεί στην τέταρτη περίοδο. Τα λάθη των παικτών του Λάσο ήταν καθοριστικά, με συνέπεια να σημειωθεί η πρώτη έκπληξη στην τελική φάση της Liga Endesa.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-23, 44-41, 66-62, 87-83

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ