ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Δεν φεύγει από την ACB

Μπαρτσελόνα: Δεν φεύγει από την ACB
EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα αρνείται ότι θα αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ, σε περίπτωση που φύγει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Καμία πρόθεση να ακολουθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που η πρώτη αποχωρήσει από την ACB, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " El Mundo Deportivo",

Το δημοσίευμα της πολιτικής εφημερίδας "El Mundo" έκανε λόγο για τριπλή αποχώρηση από το ισπανικό πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι αν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το μεγάλο βήμα, τότε θα ακολουθήσουν Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα.

Για τους Καταλανούς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς στην "El Mundo Deportivo" υποστηρίζουν ότι πηγές από την ομάδα αρνούνται την πιθανότητα υλοποίησης μίας τέτοιας απόφασης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα "δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει η Μπάρτσα από την ACB".

Μάλιστα τόνισαν ότι οι θέσεις της Μπαρτσελόνα είναι πιο κοντά σε αυτές της ACB και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στον τελικό Κυπέλλου έγινε ένα μεγάλο λάθος εις βάρος της κάθε ομάδας.

Πάντως πριν δύο χρόνια οι διοικήσεις των Καταλανών, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπασκόνια είχαν ενωθεί κόντρα στην ισπανική λίγκα με σκοπό τη δημιουργία ενός διεθνούς πρωταθλήματος, αλλά αυτή η προσπάθειά τους είχε ολοκληρωθεί άδοξα, καθώς δεν είχαν ακολουθήσει οι υπόλοιπες ομάδες.

Με βάση τα όσα αναφέρει πάντως η "El Mundo Deportivo", από την Μπαρτσελόνα σχολίασαν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για να φύγουν από την ACB και το κλαμπ προσανατολίζεται να ζητήσει μείωση των αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν κι εκεί εστιάζει την προσοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ