ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπανταλόνα: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Ρίμπας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 33χρονος πλέι μέικερ, Πάου Ρίμπας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπανταλόνα με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πάου Ρίμπας έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν άργησε να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο 33χρονος πλέι μέικερ (1.94μ.) δεν θα χρειαστεί μάλιστα να αλλάξει πόλη, καθώς επέστρεψε στην αγαπημένη του Μπανταλόνα την οποία υπηρέτησε στο ξεκίνημα της καριέρας του για τέσσερα χρόνια, από το 2005 ως το 2009.

Η "πένια" ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρίμπας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων. Την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε στην EuroLeague 6.7 πόντους (με 55.3% στα δίποντα, 47.8% στα τρίποντα και 100% στις βολές), 1.6 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες κατά μέσο όρο παίζοντας 17:48 ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ