ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπανταλόνα: Κάνει το "all in" για τον Άντε Τόμιτς

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Πάου Ρίμπας, η Μπανταλόνα θέλει να αποκτήσει και τον Άντε Τόμιτς από την Μπαρτσελόνα. Κάνει την υπέρβαση για χάρη του 33χρονου σέντερ ο ισπανικός σύλλογος.

Μετά από έντεκα χρόνια, ο Πάου Ρίμπας αποφάσισε να επιστρέψει φέτος στην Μπανταλόνα, για να κλείσει την καριέρα του εκεί απ' όπου άρχισαν όλα το 2005. Ενδεχομένως όμως, ο 33χρονος γκαρντ να μην είναι ο μοναδικός παίκτης της Μπαρτσελόνα που θα αλλάξει... γειτονιά. Κι αυτό γιατί ο ισπανικός σύλλογος κάνει ό,τι μπορεί για να "ψήσει" τον Άντε Τόμιτς να μετακομίσει στο "Pavelló Olímpic" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει η AS, η Μπανταλόνα έχει αυξήσει τόσο την προσφορά της όσο και την πίεση που ασκεί στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Μπαρτσελόνα προκειμένου να τον κάνει δικό της. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο τέλος, δεδομένου ότι ο 33χρονος ψηλός φέρεται να θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη, για οικογενειακούς λόγους.

Γι αυτό, κιόλας, πρόσφατα απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Ζενίτ για να αποτελέσει το alter ego του Αρτούρας Γκουντάιτις στη θέση του σέντερ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ