ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπανταλόνα: Η απώλεια του Γουάιλι έφερε τη συμφωνία με τον Τόμιτς

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Γκραν Κανάρια δεν άφησε την Μπανταλόνα να υπογράψει τον Τζέικομπ Γουάιλι, κι από εκεί επισπεύτηκαν οι διαδικασίες για τη συμφωνία με τον Άντε Τόμιτς.

Μετά από οκτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Άντε Τόμιτς αποχώρησε από το Palau Blaugrana, με την Μπανταλόνα να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έτερος σύλλογος της Βαρκελώνης "πάτησε" στο γεγονός πως ο 33χρονος σέντερ δεν ήθελε -για οικογενειακούς λόγους- να φύγει από τη χώρα, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα πάντως, οι διαδικασίες απόκτησής του επισπεύτηκαν μετά την απώλεια του Τζέικομπ Γουάιλι. Η Μπανταλόνα τα είχε βρει σε όλα με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, η Γκραν Κανάρια έκανε όμως χρήση του όρου (tanteo) που της επέτρεπε να ματσάρει την προσφορά και τον επανέφερε στην Gran Canaria Arena.

Έτσι, οι διοικούντες την Μπανταλόνα το πήραν απόφαση και έκαναν... all in για να "τελειώσουν" με τον Άντε Τόμιτς, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να μην κατέληγε (τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα) στον σύλλογο της Καταλονίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ