ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούρθια: Παρουσίασε τον Λαρεντζάκη

Μούρθια: Παρουσίασε τον Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παρουσιάστηκε από τη Μούρθια, με τον διεθνή γκαρντ να δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανήκει εδώ και μερικές εβδομάδες στο δυναμικό της Μούρθια, με την ισπανική ομάδα να τον παρουσιάζει ωστόσο με μία μικρή καθυστέρηση λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο διεθνής γκαρντ ωστόσο έδειξε ήδη έτοιμος για αυτά που έρχονται.

Μιλώντας για πρώτη φορά στους εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ, ο Λαρεντζάκης φάνηκε συνειδητοποιημένος, τονίζοντας πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να δουλέψει σκληρά για χάρη της ομάδας του.

" Δεν αισθάνομαι ρούκι. Έχω παίξει αρκετά χρόνια μπάσκετ. Ξέρω ότι η ACB είναι μία εξαιρετική δύσκολη λίγκα, αλλά πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αποδείξω πως μπορώ να παίξω σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο" δήλωσε αρχικά ο γκαρντ από την Κύθνο, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βελτιώνομαι κάθε μέρα".

Κλείνοντας, ο Λαρεντζάκης τόνισε: " Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Ξέρω κάποια από τα παιδιά γιατί έχω παίξει αντίπαλός τους. Είναι καλοί παίκτες με εμπειρία. Έχουμε καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η σεζόν. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του διεθνή γκαρντ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ