ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλαγα: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τουπάν

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Το Copa del Rey βγήκε... ξινό στον Αξέλ Τουπάν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αχίλλειο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του βέβαια, αφού προλαβαίνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ουνικάχα Μάλαγα έφτασε μέχρι τον τελικό του Copa del Rey, όπου βέβαια συνετρίβη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η εξαιρετική πορεία στη φετινή διοργάνωση τής βγήκε ξινή. Κι αυτό γιατί οι πράσινοι θα χάσουν τον Αξέλ Τουπάν για τους επόμενους τρεις μήνες, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος για τα playoffs -δεν είναι τόσο δεδομένη βέβαια η παρουσία στην post season.

Η ουσία είναι πως ο Αξελ Τουπάν τραυματίστηκε στον αχίλλειο (μερική ρήξη), όντας πλέον υποχρεωμένος να βρεθεί στα "πιτς" και να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι άλλωστε το βασικό ζητούμενο για τον ίδιο, από την στιγμή που στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ήταν σημαίνων στέλεχος της ομάδας του Βενσάν Κολέ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ