ΜΠΑΣΚΕΤ

Liga Endesa: Η Ανδόρα... την πλήρωσε για τις ήττες της Ρεάλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τις διαδοχικές ήττες από την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στην Ανδόρα, την οποία συνέτριψε 87-66 για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Δύο σερί ήττες ήταν υπερβολικά πολλές για την Ρεάλ Μαδρίτης . Πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που έγιναν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey και την EuroLeague. Με την πρώτη ευκαιρία, λοιπόν, η "βασίλισσα" ξέσπασε. Και την πλήρωσε η Ανδόρα, την οποία διέλυσε εκτός έδρας με 87-66 για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και παρέμεινε στην 2η θέση με ρεκόρ 16-5.

Οι Τζέισι Κάρολ (15 πόντοι), Σέρχιο Γιουλ (14 πόντοι) και Φακούντο Καμπάσο (14 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των Μαδριλένων, οι οποίοι ξέφυγαν με διψήφια διαφορά πόντων από το 12ο λεπτό, την ανέβασαν πάνω από τους 20 λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και την έφτασαν μέχρι τους 30 στο 36', έχοντας 20 πόντους από λάθη αντιπάλου. Ο Ντίλαν Ενις είχε 13 πόντους αλλά με 4/14 σουτ από πλευράς Ανδόρα, η οποία είναι 10η στην Liga Endesa με ρεκόρ 10-11.

Οι πόντοι της Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Κοζέρ 3, Ράντολφ 5, Ταβάρες 6 (10 ριμπάουντ), Γιουλ 14, Τέιλορ 11, Φερνάντεθ 2, Καμπάσο 14, Αγιόν 7, Γιούστα 2, Κάρολ 15, Ντεκ, Ρέγιες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ