EUROLEAGUE

Λάσο: "Η τελευταία φάση δεν ήταν ανθρώπινο λάθος"

Λάσο: "Η τελευταία φάση δεν ήταν ανθρώπινο λάθος"

Ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε ξανά στον τελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα και δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό στους τρεις διαιτητές.

Τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο σχολίασε ξανά την τελευταία φάση και την απόφαση των διαιτητών που έδωσε το τρόπαιο στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ανθρώπινο λάθος.

Ο Ισπανός τεχνικός της "Βασίλισσας" στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του παιχνιδιού με την Μπάγερν Μονάχου (22/2, 22.00) για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague αναφέρθηκε ξανά στον τελικό Κυπέλλου. Άλλωστε αυτός ο αγώνας αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

"Όσον αφορά την τελευταία φάση, λίγα μπορούν να ειπωθούν, το μοναδικό, το οποίο είπα και μετά το παιχνίδι. Όλοι έχουμε τη φάση ξεκάθαρη. Το ανθρώπινο λάθος είμαι ο πρώτος που το καταλαβαίνει και είναι κάτι περισσότερο από αποδεκτό. Ένας διαιτητής μπορεί να κάνει ένα λάθος και το αποδέχομαι. Έτσι είναι το μπάσκετ. Αλλά αν συμπεριλάβουμε την τελευταία φάση στα ανθρώπινα λάθη, θα είναι λάθος, η τελευταία φάση δεν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία μας εκφράζει όλους. Στον σύλλογο, μέχρι τώρα, δεν έχουμε λάβει καμία ειδοποίηση για τίποτα".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ