ΜΠΑΣΚΕΤ

Κώστας Βασιλειάδης: Αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στην ACB μαζί με άλλους δύο παίκτες

Κώστας Βασιλειάδης: Αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στην ACB μαζί με άλλους δύο παίκτες
EUROKINISSI

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Βασιλειάδη του χάρισε το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο μοιράστηκε με άλλους δύο παίκτες.

Τα "παράσημα" συνεχίζουν να μαζεύονται για τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής της ACB, σε ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα στην φετινή εξαιρετική σεζόν που διανύει στην Ομπραντόιρο. Μοιράστηκε βέβαια το βραβείο με τον συμπαίκτη του Βλάντιμιρ Μπροτζιάνσκι και τον Χαβιέρ Μπεϊράν της Τενερίφης - αφού και οι 3 παίκτες συγκέντρωσαν 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης - ωστόσο αυτό δεν μειώνει την σπουδαιότητα του επιτεύγματός του.

Ο Βασιλειάδης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σπουδαίας νίκης της Ομπραντόιρο με 89-86 επί της Μάλαγα , ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους μ 2/3 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βασιλειάδη από το παιχνίδι με τη Μάλαγα, όπως και των άλλων δύο παικτών που μοιράστηκε μαζί τους το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ