ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά σε Σάντερς η Μπαρτσελόνα

Κοντά σε Σάντερς η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων σε Ιταλία και Ισπανία η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ρακίμ Σάντερς.

Το όνομα του Ρακίμ Σάντερς είναι το τελευταίο - μέχρι το επόμενο - που εμφανίστηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ιταλία και Ισπανία οι Καταλανοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία!

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την επίσημη κατάθεση ενδιαφέροντος των "μπλαουγκράνα" για την απόκτηση των Άνταμ Χανγκά και Σέιν Λάρκιν, με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία, με τη Μπασκόνια να έχει στην διάθεσή της 5 ημέρες για να "ισοφαρίσει" την προσφορά και να τους κρατήσει στο ρόστερ της . Γίνεται σαφές λοιπόν ότι η Μπαρτσελόνα "χτυπάει" πλέον σε όλα τα μέτωπα στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ομάδα.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάντερς είχε 10.1 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο στην ιταλική λίγκα και 12.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ