ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ρίτσαρντ Χάουελ

Κλείνει στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ρίτσαρντ Χάουελ
AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Ρίτσαρντ Χάουελ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Ανδαλουσία, καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ρίτσαρντ Χάουελ πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά η... περιπέτειά του φαίνεται πως ολοκληρώνεται, καθώς - σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ρόι Κοέν - ο 28χρονος σέντερ (2.02μ.) οδεύει προς την Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Ρίτσαρντ Χάουελ, ο οποίος είναι κάτοχος διαβατηρίου από το Ισραήλ, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την Γκιλμπόα Γκαλίλ για την α' φάση των playoffs βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

"Το πρωτάθλημα είχε διακοπεί (σ.σ. λόγω της απεργίας των παικτών) και κάπνισα λίγο (σ.σ. προφανώς κάνναβη). Δεν κάνω τέτοια πράγματα κατά την διάρκεια της σεζόν και δεν γνώριζα πως το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Ρίτσαρντ Χάουελ αναφερόμενος στο περιστατικό.

Ο 30χρονος σέντερ αναμένει να μάθει την τιμωρία που θα του επιβληθεί από την ισραηλινή ομοσπονδία, αλλά σύμφωνα με τον Κοέν, η FIBA θα του επιτρέψει να αγωνιστεί εκτός των συνόρων του Ισραήλ.

Ο Χάουελ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 είχε μέσο όρο 10,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στην λίγκα του Ισραήλ και 8,7 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ στο EuroCup.

AP Photo/Ariel Schalit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ