EUROLEAGUE

Κλαβέρ: " Ψυχολογικό τεστ για τους παίκτες η απουσία κόσμου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο διεθνής φόργουορντ της Μπαρτσελόνα μίλησε ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος σχολιάζοντας την απουσία του κόσμου.

Η επανεκκίνηση στη λίγκα ACB πλησιάζει, καθώς το ραντεβού έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου στη Βαλένθια. Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία των ομάδων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ώστε να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση ενόψει του τζάμπολ.

Εξυπακούεται ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που για τον Βίκτορ Κλαβέρ θα αποτελέσει ένα καλό ψυχολογικό τεστ κυρίως για τους παίκτες. " Η απουσία κόσμου θα είναι ένα ψυχολογικό τεστ για τους παίκτες. Θα έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες αρκετά δύσκολες, αλλά νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε" εξήγησε ο διεθνής φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τις πρώτες μέρες των προπονήσεων αισθανόμασταν κάπως περίεργα, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ατομικές προπονήσεις και μετά σε μικρά γκρουπ".

Αναφερόμενος στο format της διοργάνωσης εξήγησε: " Νομίζω ότι είναι δίκαιο. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή για να φτάσουμε στον τίτλο. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε τεράστια θέληση γι’ αυτό. Για μένα είναι ξεχωριστό το συναίσθημα που θα αγωνιστώ στην πόλη που μεγάλωσα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ