ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε την πρώτη μάχη ο Κούριτς!

Κέρδισε την πρώτη μάχη ο Κούριτς!

Η σύζυγος του Κάιλ Κούριτς ενημέρωσε ότι ο 26χρονος παίκτης της Γκραν Κανάρια υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση για την αφαίρεση του καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο!

Ο Κάιλ Κούριτς έχασε το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, λόγω ημικρανίας. Στις εξετάσεις που έκανε, του βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο, με την μπασκετική κοινότητα να συνοδεύει με ευχές το ταξίδι του 26χρονου γκαρντ-φόργουορντ της Γκραν Κανάρια στην Αμερική, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σήμερα η σύζυγος του Κούριτς μετέφερε τα ευχάριστα! "Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας! Όλα πήγαν καλά! Είναι ακόμα πολύ νωρίς και ο Κάιλ πρέπει να μείνει υπό επιτήρηση τις επόμενες ημέρες. Θα έχουμε ξεκάθαρα αποτελέσματα τις επόμενες 4-5 μέρες! Σας παρακαλώ, συνεχίστε να μας στέλνετε τη θετική σας ενέργεια" ήταν το μήνυμα της συντρόφου του Αμερικανού.

Θυμίζουμε πως ο Κούριτς παραπονέθηκε την περασμένη εβδομάδα για ημικρανίες που δεν τον άφηναν σε ησυχία. Αντί λοιπόν, να παίξει με τη Λαμποράλ Κούτσα, πήγε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου εντόπισαν το μηνιγγίωμα (καλοήθης όγκος που προκαλεί πονοκέφαλο, επιληπτικές κρίσεις και άλλα νευρολογικά συμπτώματα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ