ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Έχουμε τεράστια όρεξη!"

Κατσικάρης: "Έχουμε τεράστια όρεξη!"

Έπειτα από σχεδόν δυο χρόνια, ο Φώτης Κατσικάρης θα κοουτσάρει ξανά στην ισπανική Λίγκα κόντρα στη Μάλαγα (11/10), μιλώντας για την έναρξη της σεζόν στην Liga Endesa και τους στόχους της φιλόδοξης Μούρθια.

Ο Φώτης Κατσικάρης επιστρέφει φέτος στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο έπειτα από δυο χρόνια και την πετυχημένη θητεία του στην Μπιλμπάο (2010-13), αφού ανέλαβε να κοουτσάρει τη Μούρθια.

Η ομάδα του Έλληνα κόουτς αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της Liga Endesa την Ουνικάχα Μάλαγα (11/10, 14:00), με τον ίδιο να εξηγεί ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της Μούρθια.

"Έχουμε τεράστια όρεξη για την έναρξη της σεζόν στη Liga Endesa! Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Αντιμετωπίζουμε την Μάλαγα, μια μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και διαθέτει ταλέντο. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, η Μούρθια βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Οι φίλαθλοι αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην πορεία μας. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και μπορώ να πω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Θυμίζουμε πως πέρσι η Μούρθια τερμάτισε 10η στην κατάταξη μεταξύ 18 ομάδων στη Liga Endesa ενώ το εφετινό καλοκαίρι ενισχύθηκε, μεταξύ άλλων, με την προσθήκη του Φακούντο Καμπάτσο ως δανεικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ