ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καρφιά" Μαρκ Γκασόλ προς Μπαρτσελόνα για Ναβάρο

Spain's Marc Gasol, center right, kisses Spain's Juan Carlos Navarro, center left, after defeating Russia during their Eurobasket European Basketball Championship bronze medal match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AP Photo/Thanassis Stavrakis AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Μαρκ Γκασόλ δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα όφειλε να χειριστεί καλύτερα την υπόθεση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον οποίο ουσιαστικά υποχρέωσε σε απόσυρση.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έριξε πριν από μερικές ημέρες τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα . Όπως φαίνεται ωστόσο δεν το έκανε με τους δικούς του όρους, αφού ο ίδιος ήθελε να παίξει μπάσκετ για ακόμα έναν χρόνο, αλλά η Μπαρτσελόνα φέρεται να τον πίεσε να αποσυρθεί. Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον κόσμο και ειδικά τους φίλους του.

Ένας από τους πλέον επιφανείς φίλους του "Μπόμπα" είναι ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος δεν δίστασε όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση να πετάξει τα "καρφιά" προς το μέρος της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

" Η σκέψη όσων τον αγαπούν, και είμαστε πολλοί, είναι ότι τα πράγματα θα έπρεπε να είναι καλύτερα" δήλωσε αρχικά ο σέντερ των Grizzlies στην εφημερίδα "Mundo Deportivo", πριν συμπληρώσει με νόημα: " Νομίζω ότι (σ.σ η Μπαρτσελόνα) θα μπορούσε να έχει χειριστεί το θέμα πολύ καλύτερα σε πολλά επίπεδα".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ