ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλύτερα ο Σεραφέν, αλλά...

Καλύτερα ο Σεραφέν, αλλά...
EUROLEAGUE

Η κατάσταση του Κέβιν Σεραφέν έχει παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο παραμένει εξαιρετικά δύσκολο ο Γάλλος σέντερ να ενισχύσει τη Μπαρτσελόνα στο Copa Del Rey.

Ο Κέβιν Σεραφέν είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα κι από τους λίγους που έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες με τη φετινή του παρουσία. Γι’ αυτό και η απουσία του έχει επηρεάσει σημαντικά τους Καταλανούς. Ο Σεραφέν βρίσκεται στα πιτς από τις 4 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ακόμα δεν είναι στο 100%.

Η κατάσταση του, όμως, παρουσιάζει βελτίωση. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, αισθάνεται πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα επιστρέψει.

Πάντως, το σενάριο να παίξει τελικά στο Copa Del Rey δεν μοιάζει πλέον τόσο απίθανο, αφού δεν αποκλείεται ο Σεραφέν να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή και να κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα μπει στο παρκέ ή όχι.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια στις 16/02 σε νοκ άουτ ματς στην έδρα της Γκραν Κανάρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ