ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάι Σότο: Ο 17χρονος Φιλιππινέζος που έχει "τρελάνει" τη Liga Endesa

Κάι Σότο: Ο 17χρονος Φιλιππινέζος που έχει "τρελάνει" τη Liga Endesa

Ο 17χρονος Κάι Σότο (2.18μ.) από τις Φιλιππίνες έχει "τρελάνει" τη Liga Endesa, καθώς φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτελόνα και της Μπασκόνια. (VIDEOS).

Ο Κάι Σότο από τις Φιλιππίνες ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί, αλλά φαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια έχουν εντοπίσει και ξεχωρίσει την περίπτωσή του.

Ο νεαρός Φιλιππινέζος, ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2002 και αντικρίζει τη γη από τα 218 εκατοστά, φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των τριών ισπανικών ομάδων, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportando, την περίπτωσή του εξετάζει και η Άλμπα Βερολίνου.

Ο Κάι Σότο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 στην Αργεντινή είχε μέσο όρο 16,4 πόντους, 10,6 ριμπάουντ και 2,3 κοψίματα, ενώ στο Ασιατικό Πρωτάθλημα U18 γέμιζε την στατιστική του ανά παιχνίδι με 12,7 πόντους, 8,7 ριμπάουντ και 1,5 μπλοκ ανά παιχνίδι. Οι προσδοκίες για τον Κάι Σότο στην πατρίδα του είναι μεγάλες και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ