ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Ο Λαρεντζάκης έβαλε το μεγάλο καλάθι, αλλά έχασε

Ισπανία: Ο Λαρεντζάκης έβαλε το μεγάλο καλάθι, αλλά έχασε

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έστειλε το παιχνίδι με την Ομπραντόιρο στην παράταση, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της Μούρθια. Ο Νίκος Ζήσης πήρε τον "εμφύλιο" με τον Γιάννη Μπουρούση.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη δεν συνοδεύτηκε με νίκη για τη Μούρθια. Η Ομπραντόιρο είδε τον διεθνή γκαρντ να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση, να είναι σημαντικός καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (έπαιξε για 34'53''), αλλά ήταν αυτό που χαμογέλασε στο τέλος του έξτρα πενταλέπτου (90-95). Θύτης του διπλού ήταν ο Φλέτσερ ΜακΓκι με τους 32 πόντους που σημείωσε, έχοντας 8/14 τρίποντα -μεταξύ των οποίων κι αυτό που έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στην Ομπραντόιρο λίγο πριν από το τέλος της παράτασης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε 18 πόντους με 2/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 λάθη και 1 κλέψιμο, ήταν αυτός που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δεν πανηγύρισε τη νίκη στο Palacio de Deportes de Murcia.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα έπαιξε μόλις 7'01'' δίχως να σκοράρει (0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα). Όσον αφορά στον Κώστα Βασιλειάδη, ο γκαρντ της Ομπραντόιρο δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μόντσο Φερνάντεθ, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στον έτερο "εμφύλιο" της αγωνιστικής στη Liga Endesa, ο Νίκος Ζήσης βοήθησε την Μπανταλόνα να πάρει δεύτερη σερί νίκη και να επιβληθεί της Γκραν Κανάρια των Φώτη Κατσικάρη - Γιάννη Μπουρούση (68-79). Ο γκαρντ των φιλοξενούμενων έπαιξε για 19'10'' και είχε 5 πόντους (με 1/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη. Όσο για τον Γιάννη Μπουρούση, βρέθηκε στο παρκέ για 23'01'' για να γράψει 5 πόντους (με 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη στην στατιστική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ