ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Ο Γκαρμπαχόσα θέλει να "δέσει" τον Σκαριόλο

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της Ισπανίας για τέσσερα ακόμη χρόνια, με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα στην Ισπανία αναφορικά με το συμβόλαιο του Σέρτζιο Σκαριόλο. Ένα πρόβλημα που όμως, ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα θέλει να λύσει με τον πιο απλό τρόπο: την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την AS, ο πρόεδρος της FEB θέλει να κρατήσει τον πολύπειρο τεχνικό στον πάγκο της "φούρια ρόχα" για τέσσερα ακόμη χρόνια, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Οι δύο πλευρές έχουν πανηγυρίσει ουκ ολίγες επιτυχίες στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη αυτή της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ