ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Λαρεντζάκης και Σάκοτα ξεχώρισαν στη νίκη της Μούρθια

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Η Μούρθια ξεκίνησε με το δεξί τη Liga Endesa, αφού κέρδισε εντός έδρας τη Ρεάλ Μπέτις (90-78). Καλή εμφάνιση από Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα.

Ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα στη Liga Endesa, με τη φανέλα της Μούρθια. Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μπέτις (90-78) στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Ισπανία, με τους δύο διεθνείς παίκτες να έχουν σημαντική συνεισφορά στην τελική επικράτηση.

Ο πρώτος βρέθηκε στο παρκέ για 14'36'' και έφτασε κοντά στο νταμπλ νταμπλ, αφού είχε 9 πόντους (με 2/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, όντας μάλιστα ο παίκτης με το μεγαλύτερο +/- στην αναμέτρηση (+25). Όσον αφορά τον δεύτερο, ο πολύπειρος φόργουορντ προσέφερε 10 πόντους (με 2/2 δίποντα και 2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος στα 16'44'' που χρησιμοποιήθηκε.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άσκια Μπούκερ των 24 πόντων (με 6/10 τρίποντα) και των 7 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά στη Ρεάλ Μπέτις, ο Κέι Σι Ρίβερς ξεχώρισε, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει 15 πόντους (με 2/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές), μαζί με τον Σον Γουίτινγκτον των 17 πόντων και των 5 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι στη διάρκεια της ημέρας, όλα τα φαβορί πήραν αυτό που ήθελαν: η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια κέρδισαν τα παιχνίδια τους, αν και η τελευταία ανησυχεί εξαιτίας του σοβαρού -όπως όλα δείχνουν- τραυματισμού του Τζέισον Γκρέιντζερ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ