ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Κατσικάρης και Μπουρούσης έμειναν εκτός από το Copa del Rey

Ισπανία: Κατσικάρης και Μπουρούσης έμειναν εκτός από το Copa del Rey
EUROKINISSI

Η Μπασκόνια κέρδισε εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια, για να στερήσει από τον Φώτη Κατσικάρη και τον Γιάννη Μπουρούση την πρόκριση στο Copa del Rey.

Η εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια (89-72) στο φινάλε του α' γύρου της Liga Endesa σηματοδότησε την απουσία της Γκραν Κανάρια από το Copa Del Rey της Μάλαγα. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από την χώρα των Βάσκων, πληρώνοντας το κάκιστο τρίτο δεκάλεπτο που έκανε.

Όσο κι αν πάλευε ο Γιάννης Μπουρούσης (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ σε 12'47'') δεν ήταν αρκετός για τους γηπεδούχους, που είδαν τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να τους τραβούν μακριά από τη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα στο Martin Carpena. Την ίδια κατάληξη βέβαια είχε κι η προσπάθεια της Μπασκόνια, αφού αυτή η νίκη δεν της έφτανε για να σώσει την παρτίδα στο φινάλε.

Εν αντιθέσει με τους δύο εκπροσώπους μας από την Γκραν Κανάρια, ο Γιώργος Μπόγρης θα βρίσκεται στο Copa del Rey με την Τενερίφη.

Αυτό που απομένει να μάθουμε -τις επόμενες ώρες- είναι τι θα γίνει με την Μπανταλόνα του Νίκου Ζήση, η οποία παίζει τα... ρέστα της, στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Με μία θέση να εκκρεμεί για να συμπληρωθεί η οκτάδα (η Ουνικάχα Μάλαγα θα βρίσκεται στο Copa del Rey ως διοργανώτρια, ακόμη κι αν δεν είναι στις οκτώ πρώτες ομάδες), η Μπανταλόνα θέλει νίκη με +22 απέναντι στους πορτοκαλί για να τα καταφέρει. Σε περίπτωση νίκης της Βαλένθια, τότε αυτή θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο, ενώ αν η Μπανταλόνα κερδίσει με λιγότερους από 22 πόντους, η ομάδα που θα... πανηγυρίσει είναι η Μπούργος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ