ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ουνικάχα Μάλαγα κάνει all in για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με την Ουνικάχα Μάλαγα να κάνει all in για την απόκτησή του. Η "Diario Sur" κάνει λόγο για απίστευτη πρόταση της ισπανικής ομάδας στον "Τσάτσο".

Το μέλλον του Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξακολουθεί να αποτελεί ερωτηματικό, με τον "Τσάτσο" να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Παρότι δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ένα ακόμη χρόνο, φαίνεται πως αμφότερες πλευρές θέλουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Κάτι που μπορεί να γίνει, καθώς υπάρχει σχετικός όρος που τους επιτρέπει να βγουν από τη συμφωνία που υπέγραψαν το καλοκαίρι του 2017.

Η " Diario Sur " αποκαλύπτει το Σάββατο (6/7) πως η Ουνικάχα Μάλαγα θέλει τον 33χρονο γκαρντ, ούσα διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση -σε οικονομικό επίπεδο. Στο αποκαλυπτικό ισπανικό δημοσίευμα επισημαίνεται καταρχάς πως το opt out που υπάρχει στο συμβόλαιό του "Τσάτσο" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας περιλαμβάνει το ποσό των 450.000€ ως αποζημίωση, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει όποια εκ των δύο πλευρών αποφασίσει να "σπάσει" τη συμφωνία. Με καταληκτική ημερομηνία τη 12η Ιουλίου, αφού μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημέρας ο παίκτης θα λογίζεται ως περιουσιακό στοιχείο των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Στην Ουνικάχα Μάλαγα, λοιπόν, βλέπουν τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ ως ιδανική περίπτωση για να ανέβουν επίπεδο και να παρουσιαστούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αντίπαλοί τους βρίσκονται τόσο εντός (Βαλένθια) όσο και εκτός (Αρμάνι Μιλάνο) συνόρων, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά. Πλην όμως, παρουσιάζονται διατεθειμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Martin Carpena.

AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ