ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Liga Endesa χάνει 8.700 εισιτήρια ανά αγώνα

Η Liga Endesa χάνει 8.700 εισιτήρια ανά αγώνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπιλμπάο υποβιβάστηκε στη LEB Oro, κάτι που συνεπάγεται 8.700 φιλάθλους λιγότερους στη Liga Endesa την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο υποβιβασμός της Μπιλμπάο στη LEB Oro (δεύτερη κατηγορία) δεν αποφεύχθηκε, παρά τις προσπάθειες του Γιάκα Λάκοβιτς και των παικτών του. Οι "άνδρες με τα μαύρα" έφτασαν μέχρι τον τελικό της Liga Endesa το 2011, ενώ δύο χρόνια αργότερα έκαναν το ίδιο στο EuroCup. Τα πολλά προβλήματα όμως που συσσωρεύτηκαν, έφεραν τον οδυνηρό υποβιβασμό και την υποχρέωση να "ξαναχτίσουν" από την αρχή με σκοπό την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Εκτός όλων των άλλων, η Liga Endesa έχασε μια ομάδα που βρισκόταν στην τέταρτη θέση των εισιτηρίων τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παρά την κακή πορεία και τις μαζεμένες ήττες, οι φίλοι της Μπιλμπάο δεν γύρισαν ποτέ την πλάτη στην αγαπημένη τους ομάδα.

Κάτι που αποτυπώνεται στο γεγονός πως φέτος στη Bilbao Arena βρίσκονταν 8.700 φίλοι των "ανδρών με τα μαύρα" κατά μέσο όρο. Πρόκειται για το τέταρτο γήπεδο σε εισιτήρια φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα σύμφωνα με την " AS ", πίσω μόνο από εκείνα της Μπασκόνια (9.800), της Ρεάλ Μαδρίτης (9.200) και της Μπούργος (9.000).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ