ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ACB στέλνει τη Liga Endesa στη Βαλένθια

Ο Νίκολα Μίροτιτς εναντίον του Ολυμπιακού σε αγώνα της EuroLeague για το 2019/20
Ο Νίκολα Μίροτιτς επιτίθεται στο καλάθι του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Το απόλυτο φαβορί είναι η Βαλένθια για τη διοργάνωση της Liga Endesa, με τις 12 ομάδες να χωρίζονται σε τρία ξενοδοχεία, αλλά και τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια να αντιδρούν για την επιλογή της συγκεκριμένης πόλης.

Φαίνεται πως η ACB βρήκε το μέρος στο οποίο θα συγκεντρώσει τις 12 ομάδες της, ώστε η Liga Endesa να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί για να προκύψει η πρωταθλήτρια Ισπανίας για τη σεζόν 2019/20. Σύμφωνα με media της χώρας η Βαλένθια θα είναι η πόλη που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των αγώνων, με τις ομάδες να χωρίζονται σε τρία ξενοδοχεία και τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται πιθανότατα τις αμέσως επόμενες ημέρες ώστε οι αναμετρήσεις να γίνουν εντός Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Encestado υπήρξαν ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια που αντέδρασαν με την επιλογή της Βαλένθια, χωρίς όμως να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη πόλη είναι το απόλυτο φαβορί και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, με αποτέλεσμα να προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τις εξής 12 ομάδες: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Ανδόρα, Βαλένθια, Μπασκόνια, Μάλαγα, Μπούργος, Γκραν Κανάρια και Μπανταλόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ