ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ACB "κλείδωσε" τα δελτία των Καμπάτσο και Ρέγες για τις ύβρεις στους διαιτητές!

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Φελίπε Ρέγες επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές του τελικού και η ACB κράτησε τα δελτία τους!

Μετά το τέλος του επεισοδιακού τελικού του Copa del Rey που βρήκε θριαμβεύτρια την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Φελίπε Ρέγες έβρισαν τους διαιτητές και η ACB πήρε την απόφαση να κρατήσει τα δελτία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", οι δύο αθλητές της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Βέβαια για τον αρχηγό της "Βασίλισσας" ήταν γνωστό ότι ξέσπασε αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν ήταν ο μόνος.

Ο μεν Ρέγες έλεγε στους διαιτητές ότι ήταν μία "γ@@@@ κλοπή" αυτό που έκαναν, ενώ ο Αργεντινός γκαρντ τους ακολουθούσε και τους αποκαλούσε μεταξύ άλλων "κλέφτες".

Οι ρέφερι κατέγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα και η ACB αποφάσισε να κρατήσει τα δελτία των δύο παικτών της Ρεάλ.

Το θέμα πάντως παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς οι Μαδριλένοι έχουν απειλήσει ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της χώρας τους, ενώ παράλληλα έχουν καταθέσει αίτημα να μην σφυρίξουν ξανά παιχνίδια της οι συγκεκριμένοι ρέφερι.

Η Ένωση Διαιτητών αναγνώρισε τα λάθη, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ούγκο Μαρτίν τόνισε ότι θα προσπαθήσει η ACB να βοηθήσει τους διαιτητές να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ