ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουάιτ εναντίον Αρμάνι: "Στο Μιλάνο έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άαρον Γουάιτ δήλωσε ότι στην απογοητεύτηκε από το πέρασμά του από την Αρμάνι Μιλάνο και έχασε την όρεξή του για το μπάσκετ, ελπίζοντας ότι θα τα βρει όλα αυτά στην Τενερίφη.

Ο Άαρον Γουάιτ ήταν μία από τις μεγάλες καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δε μπόρεσε ποτέ να προσταμοστεί, με αποτέλεσμα τελικά να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην Τενερίφη. Κάτι παραπάνω από ένα μήνα αργότερα, ο Αμερικανός εξήγησε τι συνέβη, μην κρύβοντας την απογοήτευσή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο λιθουανικό σάιτ " 15min.lt", ο Αμερικανός ξέσπασε, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα: " Στο Μιλάνο έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ, αλλά αυτή αναγεννήθηκε τώρα στην Τενερίφη. Ο ρόλος μου δεν ήταν αυτός που περίμενα όταν συμφώνησα το καλοκαίρι.

Στην Αρμάνι δεν είχα χρόνο συμμετοχής και δεν ήμουν χαρούμενος εκεί. Δεν έβρισκα νόημα να κάθομαι στον πάγκο και να μην παίζω. Είχα ενοχληθεί και ήθελα να φύγω. Χρειαζόμουν μία ομάδα στην οποία θα τελείωνα την σεζόν, θα έβρισκα ξανά αυτοπεποίθηση και θα χαιρόμουν το μπάσκετ. Είχα κι εγώ ευθύνη για όσα έγιναν, αλλά δεν ένιωσα ποτέ άνετα στο Μιλάνο".

Ακολούθως μάλιστα είπε κλείνοντας για τον προπονητή της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα: " ΉΘελε να παίζω σκληρά και με ενέργεια. Εγώ πάντα παίζω έτσι, αλλά για κάποιο λόγο δε με χρησιμοποιούσε, δεν ήμουν μέρος του ροτέισον. Εξεπλάγην όταν αρχικά με ζήτησε. Από τότε που πήγα στη ομάδα δεν ήταν ξεκάθαρος ο ρόλος μου. Πριν πάω στην ομάδα μάζεψα πληροφορίες για τον Έτορε Μεσίνα και ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα που εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ