ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια: Συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση

Γκραν Κανάρια: Συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση

Στην Γκραν Κανάρια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος επιστρέφει στη Liga Endesa για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Μετά από δύο χρόνια στην Κίνα, ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία. Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ήρθε σε συμφωνία με την Γκραν Κανάρια, προκειμένου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Ο 35χρονος σέντερ έχει κάνει σπουδαία καριέρα στη Liga Endesa με Μπαρτσελόνα (2006), Ρεάλ Μαδρίτης (2013-'15) και Λαμποράλ Κούτσα (2015-'16), την οποία μάλιστα οδήγησε στο Final Four του Βερολίνου. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, για να κάνει το μεγάλο άλμα για την Κίνα, όπου έπαιξε για δύο χρόνια.

Στα τρία (και κάτι μήνες) χρόνια που έχει βρεθεί στην Ισπανία, έχει κατακτήσει την EuroLeague (2015), τον τίτλο στη Liga Endesa (201), το Copa del Rey (2014, 2015), ενώ το 2016 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη Liga Endesa αφού ήταν ο ηγέτης της Λαμποράλ Κούτσα με 12.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ