ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια: Φίσακ αντί Κατσικάρη

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Γκραν Κανάρια κάνει μια νέα αρχή, αφού -μετά τον Φώτη Κατσικάρη- αποχαιρέτησε τον Αθλητικό Διευθυντή της. Ο Βίλι Βιγιάρ αναλαμβάνει το rebuilding, με τον Πορφίριο Φίσακ να αποτελεί τον νέο προπονητή της ισπανικής ομάδας.

Εν μέσω της διεξαγωγής της τελικής φάσης της Liga Endesa, η Γκραν Κανάρια ενημέρωσε τον Φώτη Κατσικάρη για το τέλος της συνεργασίας τους. Ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που του επέτρεπε να "βγει" από το συμβόλαιο που υπεγράφη πέρσι, με τον Μπέρντι Πέρεθ να παίρνει την σχετική απόφαση.

Λίγες ημέρες μετά όμως, κι ο ίδιος ο Αθλητικός Διευθυντής της Γκραν Κανάρια είδε την πόρτα της εξόδου. Η ομάδα των Κανάριων Νήσων πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ολοκληρωτική αλλαγή προσώπων σε θέσεις - κλειδιά που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας, με τον Μπέρντι Πέρεθ να αποχωρεί και τον Βίλι Βιγιάρ να τον διαδέχεται. Το νέο "αφεντικό" της ισπανικής ομάδας έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Σαραγόσα και Εστουδιάντες, ενώ στη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας φόρεσε σε δύο περιόδους τη φανέλα της Γκραν Κανάρια.

Πρώτη αποστολή; Η εύρεση του διαδόχου του Φώτη Κατσικάρη, με τον Πορφίριο Φίσακ της Σαραγόσα να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία για την επόμενη διετία -ο σύλλογος ανακοίνωσε τον "γάμο" μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ