ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιουλ: "Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ"

Γιουλ: "Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Γιουλ τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν συμβεί μετά τον τελικό του Copa del Rey μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπάγερν Μονάχου με 91-78 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague, όμως ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε στην "AS" την πιθανότητα αποχώρησης της "Βασίλισσας" από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο ηγέτης των Μαδριλένων τελείωσε το παιχνίδι με τους Βαυαρούς πετυχαίνοντας 15 πόντους και μοιράζοντας 7 ασίστ, οδηγώντας το σύνολο του Πάμπλο Λάσο στη νίκη.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης πάντως σχολίασε το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από την ACB και τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη λίγκα χωρίς τη Ρεάλ, αλλά συμφωνεί και με τον Πάμπλο Λάσο ότι το λάθος που έκρινε τον τελικό με την Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει να θεωρείται ανθρώπινο.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην εφημερίδα "AS":

"Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τηΡεάλ. Αλλά είμαστε ηΡεάλ Μαδρίτηςκαι θα ακολουθήσουμε τις αποφάσεις της διοίκησης. Συμφωνώμε όλα όσα είπε ο προπονητής μας. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες τώρα. Ήταν μία δύσκολη και περίπλοκη εβδομάδα. Οι εικόνες υπάρχουν και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Το τί θα γίνει είναι δουλειά της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ