ΜΠΑΣΚΕΤ

Για δεύτερη κούπα σε μια βδομάδα η Ρεάλ

Για δεύτερη κούπα σε μια βδομάδα η Ρεάλ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (26-27/9) η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Διηπειρωτικό Συλλόγων νικώντας τη Μπαουρού. Στόχος της, τώρα, είναι η κατάκτηση του Super Copa που διεξάγεται στη Μάλαγα.

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της μέσα σε, μόλις, μια βδομάδα. Μετά το Διηπειρωτικό Συλλόγων που κατέκτησε στη Βραζιλία, σειρά έχει το Super Copa που κάνει σήμερα (2/10) πρεμιέρα με την Ρεάλ να φιλοξενείται από την Μάλαγα.

Στόχος, φυσικά, της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να κατακτήσει για τέταρτη σερί φορά το Super Copa και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις των παικτών.

Σχετικά με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού και τους αγώνες για το Super Copa ο Σέρχιο Γιούλ δήλωσε: "Με το πέρασμα των ετών κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πετυχημένοι. Η αδρεναλίνη των ώρα του αγώνα δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι έχεις πετύχει. Ξέρουμε ότι μπορούμε και θα γραφτούμε στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης".

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες, δήλωσε σχετικά με τους στόχους της ομάδας: "Μακάρι να κατακτήσουμε το τέταρτο σερί Super Copa, είναι ο στόχος όλων στην ομάδα. Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις αλλά ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αγώνες. Θα μπούμε στο γήπεδο γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία και πιστεύω ότι έχουμε την ομάδα για να το καταφέρουμε. Δεν υπάρχει κανένας εύκολος αντίπαλος στο Super Copa. Θα παίξουμε εναντίον της οικοδέσποινας που φέτος ενισχύθηκε πολύ. Αλλά είμαστε οι πρωταθλητές και αυτή τη σκέψη θα παίξουμε και θα κερδίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ