ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουενλαμπράδα - Μπρεογκάν: Το φοβερό buzzer beater που έστειλε το ματς στη β΄παράταση

Φουενλαμπράδα - Μπρεογκάν: Το φοβερό buzzer beater που έστειλε το ματς στη β΄παράταση

Ο Πάκο Κρουζ με buzzer beater τρίποντο πίσω από το κέντρο έστειλε το ματς της Φουενλαμπράδα με την Μπρεογκάν στην δεύτερη παράταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 98-95. (VIDEO).

Ο Πάκο Κρουζ στο τέλος της πρώτης παράτασης (κ.α.73-73) της αναμέτρησης της Φουενλαμπράδα με την Μπρεογκάν για την 14η αγωνιστική της Liga Endesa ευστόχησε στο σουτ της... ζωής του και οδήγησε το ματς στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο (α' παρ. 82-82), αλλά οι φιλοξενούμενοι "δραπέτευσαν" με το διπλό (98-95).

Η Μπρεογκάν στο τέλος της πρώτης παράτασης βρέθηκε "αγκαλιά" με τη νίκη, καθώς ήταν μπροστά με τρις πόντους (79-82) και οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 0,8 δευτερόλεπτα στην διάθεσή τους. Ο Μεξικανός γκαρντ, όμως, πέταξε την μπάλα πίσω από το κέντρο κι ευστόχησε δίνοντας παράταση...ζωής στην ομάδα του, η οποία εντέλει ηττήθηκε.

Ο Κρουζ (32 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν οι Σέρχι Βιδάλ (22 πόντοι, 5 ασίστ), Λούσιο Ρεδίβο (21 πόντοι) και Άλεκ Μπράουν (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ