ΜΠΑΣΚΕΤ

Εστουδιάντες προς Φουενλαμπράδα: "Παρανομήσατε, ο Νογκέιρα μας ανήκει"

Toronto Raptors center Lucas Nogueira is seen during warmups before the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Wednesday, April 5, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
Toronto Raptors center Lucas Nogueira is seen during warmups before the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Wednesday, April 5, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

"Εμφύλιος" ξέσπασε στην Ισπανία, για τα... μάτια του Λούκας Νογκέιρα. Η Φουενλαμπράδα ανακοίνωσε την απόκτησή του, η Εστουδιάντες "φωνάζει" για παράνομο deal. Διαβάστε τι αναφέρουν οι "Φοιτητές".

Μπορεί η Φουενλαμπράδα να έκανε εξαιρετική κίνηση με την απόκτηση του Λούκας Νογκέιρα , όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα στην περίπτωση του Βραζιλιάνου center. Βλέπετε, η Εστουδιάντες ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/9) πως ο παίκτης της ανήκει, καθώς πριν μετακομίσει στον Καναδά για λογαριασμό των Toronto Raptors αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της. Αυτό σημαίνει πως διατηρεί τα δικαιώματά του, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

" Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι νόμιμη από τη στιγμή που τα δικαιώματα του αθλητή ανήκουν στην Εστουδιάντες όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπόγραψαν τον Ιούλιο του 2014 ο παίκτης, η εταιρεία που τον εκπροσωπεί και ο σύλλογός μας. Η διατήρηση των δικαιωμάτων του είναι κάτι που προσφέρει η συλλογική σύμβαση εργασίας της ACΒ στην Εστουδιάντες" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Φουενλαμπράδα που αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να στηριχθεί στον ύψους 2μ.13 Βραζιλιάνο που σε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ και σε σύνολο 141 αγώνων είχε 3.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1 μπλοκ ανά 12.4 λεπτά συμμετοχής. Υπενθυμίζουμε πως ο Νογκέιρα είχε γίνει draft στο νούμερο 16 το 2013, αρχικά από τους Boston Celtics που τον επέλεξαν για λογαριασμό των Dallas Mavericks πριν στείλουν τα δικαιώματά του στους Atlanta Hawks. Στους Raptors βρέθηκε ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ