ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιβεβαιώνουν για συμφωνία με Πρέπελιτς στην Ρεάλ

Επιβεβαιώνουν για συμφωνία με Πρέπελιτς στην Ρεάλ
FIBA

Σχεδόν δύο μήνες μετά την φήμη ότι η Ρεάλ έχει συμφωνήσει με τον Κλέμεν Πρέπελιτς για την σεζόν 2018/19, διοικούντες της ομάδας επιβεβαίωσαν την είδηση με δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Marca".

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Eurobasket υπήρξε σειρά ισπανικών δημοσιευμάτων που ανέφερε ότι η Ρεάλ συμφώνησε με τον Κλέμεν Πρέπελιτς . Η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε αρχικά. Τώρα ωστόσο η επιβαίωση ήρθε από επίσημα χείλια στην εφημερίδα "Marca", έστω και.. ανώνυμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Μαδρίτης, ένα μέλος της διοίκησης ανέφερε μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την Σλοβενία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι ο Πρέπελιτς " θα παίζει σίγουρα στην Ρεάλ τη νέα σεζόν"!

Ο Πρέπελιτς έκανε μπόλικο θόρυβο στο περασμένο Eurobasket, αφού ήταν από τους ήρωες της - πρωταθλήτριας Ευρώπης - Σλοβενίας, έχοντας 13.8 πόντους μέσο όρο με 43.8% στα τρίποντα, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στον τελικό με την Σερβία. Την φετινή σεζόν ο 24χρονος γκαρντ έχει 18.1 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 29.9 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ