ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στη Βαλένθια η τελική φάση της Liga Endesa

Επίσημο: Στη Βαλένθια η τελική φάση της Liga Endesa
AP Photo/Darko Vojinovic AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ανακοινώθηκε η τοποθεσία για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της Liga Endesa, με τις 12 ομάδες να χωρίζονται σε δύο ομίλους και μονούς αγώνες να περιμένουν τις τέσσερις φιναλίστ σε ημιτελικούς και τελικό.

Αυτό που ήταν ήδη γνωστό από τις 22/5 , έγινε και επίσημο το βράδυ της Τετάρτης (27/5). Η Βαλένθια θα διοργανώσει το υπόλοιπο της σεζόν 2019/20 στη Liga Endesa, με την ACB να αποφασίζει ότι η συγκεκριμένη πόλη έχει όσα χρειάζονται για να υποδεχθεί τις δώδεκα ομάδες που θα παλέψουν για το φετινό πρωτάθλημα.

Στον Α' όμιλο θα συμμετάσχουν η Μπαρτσελόνα, η Τενερίφη, η Μπιλμπάο, η Μπασκόνια, η Μάλαγα και η Μπανταλόνα ενώ στον Β' όμιλο θα παίξουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σαραγόσα, η Ανδόρα, η Βαλένθια, η Μπούργος και η Γκραν Κανάρια. Πέντε αγώνες θα δώσει δηλαδή κάθε ομάδα. Η πρώτη κάθε ομίλου θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη κάθε ομίλου σε μονούς ημιτελικός, ενώ μονός θα είναι και ο τελικός!

Συνολικά θα γίνουν 33 αγώνες σε δύο εβδομάδες. 30 στη φάση των δύο ομίλων, δύο ημιτελικοί και ο τελικός.H φάση των ομίλων θα γίνει από τις 17 έως τι 26 Ιουνίου, οι ημιτελικοί στις 28 Ιουνίου και ο τελικός στις 30 Ιουνίου.

Επίσημο: Στη Βαλένθια η τελική φάση της Liga Endesa
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ