ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός έδρας νίκη έπειτα από 378 ημέρες!

Εκτός έδρας νίκη έπειτα από 378 ημέρες!

Η Μπανταλόνα χρειάστηκε ένα χρόνο και σχεδόν δύο εβδομάδες για να σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η 13η προσπάθεια αποδείχθηκε γούρικη για τη Μπανταλόνα! Χρειάστηκε... απλά να παρέλθουν 378 ημέρες από την τελευταία φορά που επικράτησε εκτός έδρας η καταλανική ομάδα, προκειμένου να σημειώσει ξανά μία εκτός έδρας νίκη στην Liga Endesa.

Τα κατάφερε εν τέλει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, όταν νίκησε εκτός έδρας τη Σαραγόσα 92-86, με τον Αργεντινό Νίκολας Λαπροβίτολα να σημειώνει 23 πόντους και να μοιράζει 6 ασίστ, αλλά και τον Πολωνό Τόμας Γκίελο να προσθέτει άλλους 20 πόντους με 5/6 τρίποντα.

Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η πρώτη φετινή έπειτα από 12 ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες για την Μπανταλόνα, η οποία μετρούσε 15 συνεχόμενες ήττες αν συνυπολογίσουμε και τη σεζόν 2016-17. Η ουραγός του ισπανικού πρωταθλήματος είχε να νικήσει μακριά από το γήπεδό της από τις 26 Μαρτίου 2017, όταν είχε επιβληθεί της Ρεάλ Μπέτις με 71-57 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Ένα... πρωτάθλημα αργότερα η Μπανταλόνα πανηγύρισε εκ νέου (πάλι για την 26η αγωνιστική) στην Liga Endesa, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες για σωτηρία. Άλλωστε η Ρεάλ Μπέτις (7-18), η Μπιλμπάο (7-19) και Μπούργος (7-19) έχουν μόνο μία νίκη παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ