ΜΠΑΣΚΕΤ

"Εξετάζει την περίπτωση του Κούζμιτς η Ρεάλ"

"Εξετάζει την περίπτωση του Κούζμιτς η Ρεάλ"

Ένα περίεργο σενάριο έκανε την εμφάνισή του στα Ισπανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όγκνιεν Κούζμιτς.

Το τέλος της φετινής σεζόν ήταν απογοητευτικό για την Ρεάλ, η οποία ηττήθηκε στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος από την Βαλένθια, ενώ νωρίτερα είχε απογοητευτική παρουσία στο Final Four της EuroLeague. Κάπως έτσι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους Μαδριλένους, με το τελευταίο ειδικά να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν αρκετά Ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Όγκνιεν Κούζμιτς του Ερυθρού Αστέρα! Κάποια άλλα δημοσιεύματα πήγαν μάλιστα το θέμα ακόμα πιο μακριά, υποστηρίζοντας ότι έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Σερβικό σύλλογο, με τον οποίο έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ ο Σέρβος!

Η συνέχεια θα δείξει βέβαια πόσο ευσταθεί πραγματικά αυτό το σενάριο. Κι αυτό γιατί οι Μαδριλένοι έχουν ήδη δύο σέντερ στο ρόστερ (Γκουστάβο Αγιόν και Οθέλο Χάντερ), χρησιμοποιούν ενίοτε σε αυτή την θέση τον Άντονι Ράντολφ και παράλληλα έχει αναφερθεί πως σκέφτονται να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον - μέχρι πρότινος δανεικό στην Οβιέδο - Βραζιλιάνο Φελίπε Ντος Άνιος (19 χρονών, 2.21 μέτρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ