ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαστημική Μάλαγα!

Διαστημική Μάλαγα!
FACEBOOK/UNICAJA BALONCESTO

Πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods, η Ουνικάχα Μάλαγα συνέτριψε την Χιπούσκοα (114-88) με τους παίκτες του Τζοάν Πλάθα να έχουν 20/32 τρίποντα!

Η πρόβα τζενεράλε της Ουνικάχα Μάλαγα πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods (16/3, 22:00) δεν ήταν απλά καλή. Ήταν εντυπωσιακή! Οι "πράσινοι" συνέτριψαν εντός έδρας τη Χιπούσκοα (114-88), έχοντας από πολύ νωρίς δείξει πως... θα κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ.

Δεν είναι μόνο ότι σημείωσαν τριψήφιο αριθμό πόντων, αλλά πολύ περισσότερο πως τα κατάφεραν, έχοντας 20/32 τρίποντα! Ο Νέμανια Νέντοβιτς (32 πόντοι με 6/9 τρίποντα) ήταν αυτός που σκόραρε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο παιχνίδι, με τον Σάσου Σάλιν (12 πόντοι με 4/5 τρίποντα) να είναι ο έτερος παίκτης των γηπεδούχων που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Κι αυτό είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο, δεδομένου ότι η ομάδα του Τζοάν Πλάθα έφτασε μέχρι τους 114 πόντους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήταν αδύνατο να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό της Ουνικάχα Μάλαγα, χάνοντας από νωρίς κάθε δυνατότητα να διεκδικήσουν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα:

Οι πόντοι της Ουνικάχα Μάλαγα (Πλάθα): Ντίαθ 9 (3/5 τρίποντα), Σάλιν 12 (4/5 τρίποντα), Ντίεθ 8 (2/3 τρίποντα), Μπρουκς 9 (1), Όγκουστιν 6 (8 ριμπάουντ), Όκουο 5 (6 ριμπάουντ), ΜακΚάλουμ 7 (1), Ρόσα 2, Μιλοσάβλιεβιτς 8 (1), Νέντοβιτς 32 (6/9 τρίποντα), Βαζίνσκι 9 (1), Σουάρεθ 7 (1)

Εξίσου εύκολο έργο είχε η Βαλένθια απέναντι στην Μπιλμπάο, η οποία δεν κατάφερε να βρει τρόπους για να περιορίσει την δράση των Φερνάντο Σαν Εμετέριο (18 πόντοι) και Έρικ Γκριν (14 πόντοι), οι οποίοι έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς από την περιφέρεια.

Οι "πορτοκαλί" έφτασαν στην επικράτηση (87-67), δίχως να ζοριστούν ιδιαίτερα και παρέμειναν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, συνεχίζοντας το... έργο τους προς τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ