ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αθώος" ο Μπαρτζώκας σύμφωνα με γκάλοπ της Marca

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η ηλεκτρονική σελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca διεξήγαγε μεγάλη έρευνα αναζητώντας τα αίτια της κακής πορείας της Μπαρτσελόνα, με τους φιλάθλους που ψήφισαν να θεωρούν ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε το μικρότερο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν.

Η Μπαρτσελόνα βίωσε την χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, αφού έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague και εκτός ημιτελικών στην ισπανική λίγκα. Οι πολλοί τραυματισμοί, το ηλικιωμένο ρόστερ και η αδυναμία να βρεθεί μία χημεία έπαιξαν σίγουρα όλα τον ρόλο τους σε αυτό.

Η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας Marca λοιπόν αποφάσισε να κάνει γκάλοπ αναζητώντας τα αίτια της κακής πορείας των "μπλαουγκράνα", ζητώντας από τον κόσμο να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα. Ένα από αυτά λοιπόν ήταν "ποιος πιστεύετε ότι έφταιγε για την κακή πορεία της ομάδας;" με το κοινό να αναδεικνύει ως κύρια υπεύθυνη την διοίκηση της ομάδας με ποσοστό 63.09%, με τους παίκτες να ακολουθούν με 24/46% και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βρίσκεται στην 3η θέση με ποσοστό μόλις 12.45%.

Ενδιαφέρον έχει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σχετικά με το ποιοι παίκτες θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, με τον θρύλο της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο να βρίσκεται στην 3η θέση (!) με ποσοστό 9.48%, όντας κάτω μόνο από τους Ξαβιέ Μάνφορντ και Στέφαν Πενο, αλλά πάνω από τον Άλεξ Ρένφρο. Ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας μάλιστα βάσει αυτού του αποτελέσματος είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, αφού συγκέντρωσε το μικρότερο ποσοστό με 4.56%, ενώ στην 8η θέση βρέθηκε ο Στράτος Περπέρογλου με ποσοστό 6.6%.

Τέλος, στο ερώτημα κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι οι φίλοι της ομάδας από την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Καταλανών, ένα ποσοστό κοντά στο 75% αποφάνθηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ