ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε με τη Μάλαγα ο Σουάρεθ

Ανανέωσε με τη Μάλαγα ο Σουάρεθ

Η... σημαία στον ιστό της! Η Μάλαγα ανακοίνωσε ότι ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας, Κάρλος Σουάρεθ.

Λίγο μετά το τέλος των υποχρεώσεων της σεζόν για τη Μάλαγα είχε κυκλοφορήσει αρκετά έντονα η φήμη στην Ισπανία ότι ο Κάρλος Σουάρεθ δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, όλα αυτά ήταν πράγματι... φήμες.

Η Μάλαγα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του Σουάρεθ για ακόμα δύο χρόνια. Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο τέταρτος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τον Νεμάνια Νέντοβιτς, τον Ντάνι Ντίεθ και τον Τζεφ Μπρουκς.

Την φετινή σεζόν ο Σουάρεθ είχε 6.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 22.6 λεπτά συμμετοχής στο Ισπανικό πρωτάθλημα και 5.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21.2 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup. Ήταν μάλιστα καθοριστικός στην κατάκτηση του τροπαίου του EuroCup έχοντας εξαιρετική απόδοση στον τελικό κόντρα στην Βαλένθια, μέσω της οποίας η Μάλαγα εξασφάλισε την παρουσία της στην EuroLeague της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ