ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλο Euroleague, άλλο Liga Endesa

Άλλο Euroleague, άλλο Liga Endesa

Η συμπεριφορά της Ουνικάχα Μάλαγα και της Ρεάλ Μαδρίτης διαφέρει στη Liga Endesa, σε σχέση με όσα κάνουν στην Euroleague. Το 6/6 έκανε η Μπαρτσελόνα, με καλή εμφάνιση από τον Σάσα Βεζένκοφ.

Τη μοναξιά της κορυφής στη Liga Endesa συνεχίζει να απολαμβάνει η Μπαρτσελόνα, που παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε ως κύριο "όπλο" την άμυνα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομπραντόιρο (67-57), στην οποία έμεινε εκτός δωδεκάδας ο Στράτος Περπέρογλου (σ.σ.: για να ξεκουραστεί).

Ο έτερος "δικός μας" πάντως, είχε εξαιρετική παρουσία. Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 20'04'' (σ.σ.: αρχικά η ιστοσελίδα της Liga Endesa είχε ενημερώσει πως θα μείνει εκτός δωδεκάδας! ) σημειώνοντας 9 πόντους (με 0/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/4 βολές), την ώρα που είχε ακόμη 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Άντε Τόμιτς (18 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Άλεξ Αμπρίνες (16 πόντοι), για τους "μπλαουγκράνα" οι οποίοι απέφυγαν τις κακοτοπιές σε ένα παιχνίδι που είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά σε τρίποντα (22%) και βολές (67%).

"Ξέσπασε" η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα "σπασμένα" της ήττας από τη Στρασμπούρ "πλήρωσε" η Μανρέσα που βρέθηκε στην... ατυχή θέση να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα (15/11) το μεσημέρι. Η "Βασίλισσα" επέστρεψε στις επιβλητικές εμφανίσεις επικρατώντας στο BarclayCard Center με 106-68, για να επιστρέψει η ηρεμία εντός των τειχών. Ο Πάμπλο Λάσο είδε αυτό που ήθελε από τους παίκτες του (ήτοι την αντίδραση), αφού πέντε εξ αυτών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Φελίπε Ρέγιες (12 πόντοι), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (11 πόντοι), Γκουστάβο Αγιόν (19 πόντοι), Τζέισι Κάρολ (14 πόντοι) και Τζέφερι Τέιλορ (12 πόντοι) έκαναν το κάτι παραπάνω στην επίθεση, με τον Σέρχιο Γιούλ να αναλαμβάνει τον ρόλο του "σερβιτόρου" αφού τελείωσε το παιχνίδι με 10 ασίστ. Όσον αφορά τα ομαδικά ποσοστά, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή σε δίποντα (74%), τρίποντα (50%) και βολές (86%), την ώρα που κυριάρχησε σε ριμπάουντ (37 έναντι 25) και ασίστ (26 έναντι 12), για να επιβάλλει πλήρως τον δικό της ρυθμό.

Η Σεβίλλη δεν είναι... Μόσχα

Άλλο Euroleague, άλλο Liga Endesa

Οι Τζαμάρ Σμιθ (18 πόντοι) και Στέφαν Μάρκοβιτς (14 πόντοι) επιχείρησαν να σώσουν την κατάσταση, αλλά όσο οι γηπεδούχοι έβαζαν... τα πάντα (53% στα τρίποντα) και ο πρώην "μπλαουγκράνα" είχε ρυθμό, ήταν αδύνατο να καταφέρουν κάτι καλύτερο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τις εξής αναμετρήσεις:

Λαμποράλ Κούτσα - Μούρθια (19:00)

Μπιλμπάο - Βαλένθια (19:00)

Χιπουσκόα - Φουενλαμπράδα (19:00)

Εστουδιάντες - Μπανταλόνα (19:30)

Τενερίφη - Γκραν Κανάρια (20:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ